HedoN

HedoN is een, in Delft gevestigd, high-tech bedrijf dat elektronica ontwikkelt en produceert. HedoN startte 35 jaar geleden als spin-off van de Technische Universiteit Delft. Gevestigd op het Delftech park, blijft HedoN in de nabijheid van de laatste technologische ontwikkelingen en omringd door nieuw technisch talent.

In de loop der jaren heeft HedoN een loyale klantenkring opgebouwd in het midden- en kleinbedrijf, en met internationale beursgenoteerde bedrijven. Onze customer retention rate ligt boven de 95%.

We ontwikkelen langdurige relaties met onze klanten door oplossingen te creëren op het gebied van embedded elektronica. Als onderdeel van onze klantrelatie investeren we vaak mee in de ontwikkelingskosten in combinatie met een productiecontract. Hiermee ontzorgen wij onze klanten door een totaaloplossing te bieden, van idee tot eindproduct, inclusief het product lifecycle management. Dit laatste is vooral belangrijk vanwege de steeds snellere (door)ontwikkeling van bestaande technieken en elektronische componenten.

HedoN heeft diepgaande kennis van embedded software, analoge hardware, digitale hardware en mechatronics. We hebben specifieke expertise op het gebied van meet- en regeltechniek, besturingen, vermogenselektronica, inductieverhitting, human interfaces en connectivity. Wij zijn van toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van de producten voor onze klanten doordat wij onze kennis van elektronica combineren met mechanica, fysica en hydraulica.

Product- en systeem documentatie, internationale standaarden, testen, kwaliteitscontrole, training en service zien wij als belangrijke ondersteunende bedrijfsactiviteiten. Het toepassen van onze state-of-the-art kennis heeft geresulteerd in unieke patenten en award winnende innovaties.

 

Vacatures

HedoN is een middelgrote informele organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng. Wij hechten veel waarde aan integriteit in de omgang met onze klanten, toeleveranciers en elkaar. Het creëren van duurzame relaties met onze klanten is de sleutel tot gezamenlijk succes. Op onze producten page staat een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Het merendeel wordt ook door HedoN geproduceerd.

Onze mensen zijn onze kracht. Wij hechten veel waarde aan integriteit in de omgang met onze klanten, toeleveranciers en medewerkers. Wij geloven dat het creëren van duurzame relaties met onze klanten de sleutel is tot gemeenschappelijk succes.

Op dit moment hebben wij een vacature voor een Embedded Software Engineer

Als ons bedrijf je aanspreekt en je interesse hebt om bij ons te komen werken, stuur dan een open sollicitatie met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

solliciteren

Een stage bij HedoN is voor velen de eerste kennismaking met het bedrijfsleven en opstap naar een carrière in de elektronica ontwikkeling. Vraag ons naar de beschikbaarheid van stageplaatsen.

contact

Wil je meer weten over het werken bij HedoN neem dan contact met ons op.

Telefoon: 015 275 55 55
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.