Ontwikkeling

Marketing en marktintroductie van uw nieuwe product eisen alle aandacht van uw organisatie op. Als uw innovatiepartner ontzorgen wij op het gebied van ontwikkeling, toelevering en support. Dat doen we al meer dan 30 jaar.

Onze kennis, ervaring en creatieve aanpak heeft al heel wat verrassende oplossingen opgeleverd en bijgedragen aan het succes van de producten van onze klanten.

Samen met u stellen wij een programma van eisen op en adviseren over de projectaanpak. Onze inspanning verrekenen we op de manier die u het meeste aanspreekt of het beste bij uw organisatie past: 

Als risico dragend partner ( mee investeren )
Overtuig ons van de potentie van uw productidee en uw verkoop- en marketingkwaliteiten en we investeren graag met u mee om als partners tot een succesvol product te komen. Dit concept heeft sterk onze voorkeur. Partnership, intensieve samenwerking en samen uit en thuis spreken ons aan.

Tegen een vaste prijs
Als u ons betrekt bij de toelevering voeren wij de ontwikkeling uit tegen een vaste prijs. Onderdeel van onze aanbieding is een schatting van de verwachte productiekosten zodat u al voor de start van de ontwikkeling uw kosten helder in beeld heeft.

Op regiebasis
Wij ontwikkelen de elektronica en berekenen u op basis van nacalculatie de uren en “out of pocket” kosten die we daar aan besteden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar hoe onze aanpak u kan helpen uw productideeën te realiseren.