Ontzorgen in elektronica

U kent uw markt tot in detail, weet welke producten bestsellers kunnen worden en hoe u deze succesvol in de markt zet. Moeilijker wordt het als u denkt aan de elektronica die deel uitmaakt van uw product. Hoe besteed ik de ontwikkeling daarvan uit? Hoe koop ik scherp in waarbij ik op tijd geleverd krijg? Hoe borg ik de kwaliteit en kan ik de goede werking van mijn producten blijven garanderen?

Zorgen die HedoN graag van u overneemt. Ontzorgen in electronica noemen we dat. Wij zijn graag in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van uw product en dragen met onze jarenlange ervaring graag bij aan het succes daarvan. Daar stopt onze bijdrage aan uw succes echter niet. HedoN zorgt indien gewenst voor de productie van uw elektronica, de certificering, reparatie en technische ondersteuning. 
 
Hedon heeft praktische kennis op het gebied van software, mechatronica, analoge en digitale hardware. Specialismen zijn meettechniek, regeltechniek, (vermogens)elektronica en industriële informatica. Ook is er kennis beschikbaar op het gebied van internationale normen en voorschriften, mechanica en hydrauliek.
 
Al deze kennis, informatie en ervaring zijn ons gereedschap om u te assisteren. Dat doen we snel, tegen overzichtelijke kosten en flexibel. Het voornaamste is echter dat u, zonder zorgen, altijd over de  elektronica voor uw producten kunt beschikken.
 
Graag informeren wij u hoe met dit unieke concept al veel bedrijven ontzorgd zijn en hoe we dit ook voor u kunnen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.