Wat we doen

Wellicht is het bezoeken van deze website uw eerste kennismaking met HedoN. We maken graag een goede eerste indruk en laten u zien waarom we iedere dag weer met voldoening aan het werk zijn om onze klanten optimaal van dienst te zijn met het ontwerp, de productie en support van de elektronica in hun producten.

Wij zijn gevestigd in het Delftechpark in Delft. Een inspirerende werkomgeving vol hightech bedrijven. Hier doen we dagelijks nieuwe ideeën op, verkrijgen we patenten en zien unieke producten het levenslicht.

Graag maken wij persoonlijk kennis met u en nodigen u van harte uit ons bedrijf te bezoeken.


Activiteiten

Waarom HedoN?

Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die uw elektronica kunnen ontwikkelen. HedoN gaat veel verder. Ons doel is u te ontzorgen op het gebied van elektronica.

Support

De elektronica is in hoge mate bepalend voor de prestaties van uw product en wij realiseren ons dat adequate ondersteuning noodzakelijk is. Tijdens de ontwerpfase wordt al nagedacht over de toekomstige productie, validatie, logistiek en serviceverlening. Zo zorgen wij er voor dat de elektronica in uw producten goed functioneert en uw klanten enthousiast zijn.
 
Wij trainen uw medewerkers in de werking, installatie en onderhoud van het product zodat u uw klanten een optimale eerstelijns technische ondersteuning kunt bieden. Onze supportafdeling is zo ingericht dat u snel antwoorden en ondersteuning krijgt in plaats van wachtrijmelders, support tickets en terugbelbeloften.
 
Omdat wij voor U de productie verzorgen, voelen we ons gedurende de gehele levenscyclus betrokken en mede verantwoordelijk. Wij zijn proactief met uw product en de elektronica bezig en in staat tijdig modificaties en updates door te voeren, waardoor de toelevering en goede kostprijs gewaarborgd blijven.