Wat we doen

Wellicht is het bezoeken van deze website uw eerste kennismaking met HedoN. We maken graag een goede eerste indruk en laten u zien waarom we iedere dag weer met voldoening aan het werk zijn om onze klanten optimaal van dienst te zijn met het ontwerp, de productie en support van de elektronica in hun producten.

Wij zijn gevestigd in het Delftechpark in Delft. Een inspirerende werkomgeving vol hightech bedrijven. Hier doen we dagelijks nieuwe ideeën op, verkrijgen we patenten en zien unieke producten het levenslicht.

Graag maken wij persoonlijk kennis met u en nodigen u van harte uit ons bedrijf te bezoeken.


Activiteiten

Waarom HedoN?

Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die uw elektronica kunnen ontwikkelen. HedoN gaat veel verder. Ons doel is u te ontzorgen op het gebied van elektronica.

Productie

Productie zonder zorgen
Nadat de ontwikkeling is afgerond kunnen wij u het complete eindproduct of de elektronica 100% functioneel getest toeleveren. Productievoorbereiding, logistiek, inkoop en productie worden voor u verzorgd.

Onze werkwijze
Op basis van de gewenste productieaantallen, kostprijs, levertijd en flexibiliteit optimaliseren wij het productieproces, de productiemethoden en selecteren de leveranciers. Het eindproduct wordt geassembleerd, getest en verpakt onder toevoeging van de nodige kabels, accessoires en handleidingen. Natuurlijk staan wij garant voor de after sales support en kunt u aanspraak maken op garantie op de voor u geproduceerde elektronica.
 
Uw afname
Wij werken met afroeporders waarbinnen u flexibel bent in de afname van de benodigde elektronica. Zo zorgen we er voor dat u op het juiste moment over de juiste aantallen kunt beschikken. Ook kleine series die volgens verschillende specificaties worden uitgevoerd behoren tot de mogelijkheden. Dit is wel de ultieme manier van ontzorgen.