Wat we doen

Wellicht is het bezoeken van deze website uw eerste kennismaking met HedoN. We maken graag een goede eerste indruk en laten u zien waarom we iedere dag weer met voldoening aan het werk zijn om onze klanten optimaal van dienst te zijn met het ontwerp, de productie en support van de elektronica in hun producten.

Wij zijn gevestigd in het Delftechpark in Delft. Een inspirerende werkomgeving vol hightech bedrijven. Hier doen we dagelijks nieuwe ideeën op, verkrijgen we patenten en zien unieke producten het levenslicht.

Graag maken wij persoonlijk kennis met u en nodigen u van harte uit ons bedrijf te bezoeken.


Activiteiten

Waarom HedoN?

Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die uw elektronica kunnen ontwikkelen. HedoN gaat veel verder. Ons doel is u te ontzorgen op het gebied van elektronica.

Vacatures

HedoN is een elektronisch ontwerpbureau dat in opdracht van derden en in eigen beheer duurzame hightech producten ontwikkelt. HedoN is een middelgrote informele organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng. Wij hechten veel waarde aan integriteit in de omgang met onze klanten, toeleveranciers en elkaar. Het creëren van duurzame relaties met onze klanten is de sleutel tot gezamenlijk succes. Op onze home page staat een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Het merendeel wordt ook door HedoN geproduceerd.

Op dit moment hebben wij een vacature voor 'Logistiek Medewerker': bekijk de volledige vacature.

solliciteren

Een stage bij HedoN is voor velen de eerste kennismaking met het bedrijfsleven en opstap naar een carrière in de elektronica ontwikkeling. Vraag ons naar de beschikbaarheid van stageplaatsen.

contact

Wil je meer weten over het werken bij HedoN neem dan contact met ons op.

Telefoon: 015 275 55 55
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.