Carrièrepagina

ons team

HedoN

HedoN is een bedrijf dat samen met zijn klanten duurzame, hightech producten ontwikkelt en het merendeel daarvan ook produceert. Bij HedoN werkt een ambitieus team van ontwikkelaars met uitgebreide kennis van software, hardware en mechatronica. Daarnaast heeft HedoN ruime ervaring in de productie van elektronische (deel)producten.

HedoN is een middelgrote, informele organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng. Wij hechten veel waarde aan integriteit in de omgang met onze klanten, toeleveranciers en elkaar. Wij geloven dat het creëren van duurzame relaties met onze klanten de sleutel is tot gezamenlijk succes. 

Interesse in verhalen en videos van onze medewerkers, waaronder flexwerkers en stagiares? Klik op: ons team.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers om onze groeiambities te blijven verwezenlijken. Heb jij interesse om bij ons te werken? Stuur ons een open sollicitatie!

Daarnaast hebben wij de volgende vacatures:

 
En zoeken wij studenten gedurende het hele jaar voor afstudeeropdrachten, stages, of voor bijbanen op het gebied van:
 

Flexwerk

Wij hebben een vaste pool van studenten die naast hun, vaak technische, studie in deeltijd en met een flexibel dienstverband bij ons werken. Afhankelijk van de eigen ambitie en beschikbaarheid kan dit zijn in de productie en/of ontwikkelingsprojecten, of in de marketing en communicatie. Lijkt dit je interessant? Neem dan contact met ons op!

Stage of afstuderen

Een stage bij HedoN is voor velen de eerste kennismaking met het bedrijfsleven en een opstap naar hun carrière, bijvoorbeeld in de ontwikkeling van elektronica. Hierin zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar wo-, hbo- en mbo-stagiairs of voor een duale opleiding op het gebied van:

  • Elektronica
  • Technische informatica / Software
  • Mechatronica
  • Werktuigbouwkunde
  • (Technische) bedrijfskunde
  • Marketing en Communicatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Interesse?

Vul onderstaand formulier in, of bel ons op 015-2755555    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.