Het team van HedoN

Ons enthousiaste team omvat vele disciplines waaronder elektronica, software, werktuigbouwkunde, scheikunde, natuurkunde, productie en assemblage, projectmanagement, financiën, administratie, en personeelszaken.

Naast ons vaste team werken wij ook veel samen met (technische) studenten van de TU Delft en hbo/mbo. Zij werken vaak tijdens hun studie flexibel en in deeltijd bij HedoN en passen zo hun opleiding al toe in de praktijk.

Wat vinden onze mensen van het werken bij HedoN? Kijk hier naar hun testimonial of video.

Testimonial van een flexwerker

Voordat ik bij HedoN kwam werken, zat ik bij een kleine Albert Heijn. Ik heb daar jarenlang met plezier gewerkt, maar op den duur kwam het werkrooster in de knoop met mijn studie en werd het team onpersoonlijker door de snelle doorstroom van collega’s. Bij HedoN kan ik nu zelf per week inplannen wanneer en hoeveel ik werk en heb ik een leuk team van collega’s bestaande uit studenten en vaste werknemers, waarbij iedereen elkaar kent. Ik zou daarom studenten die een flexibel bijbaantje zoeken naast hun studie of tijdelijk niet studeren zeker HedoN aanraden.

Testimonial van een stagiair

Bij Hedon heb ik 5 maanden lang een hele leuke tijd gehad tijdens mijn afstuderen. Toen ik aanklopte voor een afstudeeropdracht heb ik samen met het bedrijf kunnen afspreken wat voor een opdracht het beste bij mij past en wat zij toen nodig hadden. Dit heeft tot een interessante en gevarieerde opdracht geleid, waarvan ik veel heb geleerd. Daarbij heb ik deze opdracht uit kunnen voeren in een bedrijf waar iedereen heel veel interesse toont in het werk wat je doet en hier ook bij te helpen. Ik vond dit super fijn want daardoor leerde ik snel iedereen kennen. Dit hielp ook echt enorm voor mijn opdracht, omdat deze heel breed was met analoge en digitale elektronica en een beetje programmeren. Binnen het bedrijf zit heel veel kennis die ook graag gedeeld wordt met anderen. Hierdoor vond ik HedoN een fijn bedrijf om af te studeren.

Testimonial van een stagiair

Hallo mijn naam is Xander Kottelaar ik ben 23 jaar en was student op de Hogeschool Rotterdam waar ik de opleiding Elektrotechniek volgde. Ik noem mijn opleiding bewust in de verleden tijd omdat ik sinds kort mijn afstudeerstage met een 8 heb afgerond bij HedoN Electronic developments. Hier heb ik (zoals meerdere stagairs/afstudeerders) gewerkt aan een project genaamd ‘hydrauliek simulator’. Het idee is namelijk om met verschillende specifieke modules en een controller een hydraulische motor te simuleren. Met deze “simulator”  van de hydraulische motor kun je dan de functionaliteiten van de door HedoN ontworpen Hydraulische Motor Controller testen. Mijn bijdrage aan dit project was onder andere het ontwerpen en realiseren van een module die in staat is om gelijktijdig vier verschillende quadratuur encoders te simuleren. De snelheid en draairichting van deze encoders kan ingesteld worden via Ethernet door de controller.

Tijdens mijn werk aan het project heb ik veel kunnen leren, niet alleen over software maar ook over de hardware. Zo heb ik bijvoorbeeld software geschreven voor de communicatie over Ethernet d.m.v. een broadcast en hardware ontworpen voor het genereren van het quadratuur encoder signaal. Tijdens mijn afstudeerperiode kon ik altijd terecht bij mijn collega’s voor vragen. Het maakte niet uit of de vraag gerelateerd was aan het project of iets anders, al moet je hiermee zelf wel het initiatief nemen. De werknemers van HedoN zijn open en werken als team samen om een project tot een goed resultaat te leiden. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad en ik ben blij dat ik bij HedoN mijn afstudeerstage heb mogen uitvoeren

Testimonial van een stagiair

Mijn naam is Chico Boot en ik heb gedurende 5 maanden stage mogen lopen bij HedoN. Tijdens mijn stage heb ik een pindriver controller ontworpen en gerealiseerd. De pindriver controller is onderdeel van een testsysteem dat HedoN ontwikkelt. Het ontwikkelproces heb ik van het begin tot eind mogen doorlopen. Ik ben begonnen om samen met HedoN de eisen aan de pindriver controller op te stellen om uiteindelijk tot een werkend prototype te komen. Het doorlopen van het ontwikkelproces van begin tot eind heb ik als zeer leerzaam ervaren. Tijdens het ontwikkelproces heb ik veel vrijheid gekregen en die vrijheid is kenmerkend voor HedoN. Verder is er veel kennis beschikbaar binnen HedoN en de mensen die beschikken over deze kennis zijn bereid je te helpen. Ik heb veel mogen leren en ik heb met veel plezier stage gelopen bij HedoN

Hedon Company Video

Interview met Bart van Oyen

Interview met Sjoerd Boonstra

Interview met Erik van Velden

Interview met Ahmad

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u interesse in een samenwerking? Aarzel niet en neem contact op!