ISO 9001

HedoN is door DNV GL Business Assurance gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Met de ISO 9001 certificering toont HedoN aan te voldoen aan de hoogste internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens vastgestelde procedures, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en dat de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Deze certificering toont aan dat HedoN continu werkt aan kwaliteitsverbetering met als doel de klanttevredenheid verder te vergroten.

De audits zijn uitgevoerd door DNV GL Business Assurance waarna het certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015 aan HedoN is toegekend. De scope van de geldigheid van dit certificaat betreft het ontwikkelen, assembleren, testen en leveren van professionele elektronica, halffabricaten en eindproducten.

 

Blijven verbeteren

CEO Robert-Jan Vreeburg: “Voor ons is de certificering een logische stap in de ontwikkeling en groei van HedoN. Dat je als bedrijf 40 jaar bestaat en je naast een groeiende groep klanten ook nog steeds werkt voor de klanten van het eerste uur, is voor ons een bewijs dat we als Technology Partner iets goed doen. In ons streven te blijven verbeteren hebben we alle processen geanalyseerd, aangescherpt en vastgelegd. Het is dan geruststellend als dit door een onafhankelijke expert objectief wordt beoordeeld, en de werkwijze in aanmerking komt voor certificering. Het ISO-proces heeft al onze medewerkers nog meer kwaliteitsbewust gemaakt, en gemotiveerd om te blijven verbeteren.

Bekijk het ISO 9001 certificaat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u interesse in een samenwerking? Aarzel niet en neem contact op!