Privacybeleid HedoN

HedoN ziet het als haar verantwoordelijkheid om de privacy van bezoekers van de website, opdrachtgevers en andere bij HedoN betrokkenen te beschermen. Wij willen dan ook voldoen aan de uitvoeringswet van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op deze pagina informeren we u over het waarom, hoe en wat.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

HedoN verwerkt persoonsgegevens met de volgende doelen:

  • Om contact op te kunnen nemen rond goederen en diensten die u bestelt, en deze te kunnen leveren.
  • Om e-mails te verzenden betreffende ontwikkelingen in en rond HedoN.
  • Om het gebruik van HedoN-websites te analyseren en te optimaliseren.

Overzicht van de persoonsgegevens die HedoN mogelijk verwerkt

  • Voor- en achternaam: communicatiedoeleinden
  • Geslacht: communicatiedoeleinden, marketingdoeleinden, opbouwen klantprofielen
  • Adresgegevens: communicatiedoeleinden
  • Telefoonnummer: communicatiedoeleinden
  • E-mailadres: communicatiedoeleinden

Bewaartermijn en opslag

Algemene e-mails van HedoN zijn voorzien van een mogelijkheid tot uitschrijven. Vanaf het moment van uitschrijven worden uw persoonsgegevens niet meer gebruikt voor dergelijke e-mails. Gegevens worden door HedoN opgeslagen op eigen, beveiligde servers, of op beveiligde servers van derde partijen binnen Europa.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens bij ons op te vragen of te (laten) verwijderen. Als HedoN gebonden is aan een wettelijke bewaartermijn wordt informatie niet verwijderd. Wij horen het graag indien u van mening bent dat wij foutief handelen met betrekking tot de AVG, en u kunt eventueel een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

HedoN maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de websites te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer worden geplaatst om de websites beter te laten werken en die helpen om voorkeuren van gebruikers van de websites te analyseren. Wij gebruiken deze informatie om inzicht te krijgen in de website-activiteiten, en om u bij een volgend bezoek aan onze website nog beter van dienst zijn. Wij doen dit door middel van Wordpress en Google Analytics. U kunt als bezoeker zelf bepalen hoe met de cookies omgegaan wordt door de instellingen in uw browser aan te passen of de cookies te verwijderen.

Derden

Buiten de systemen en zakelijke partners waarmee wij samenwerken voor het aanbieden van onze diensten zal de informatie nooit met derden worden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigingen in het privacybeleid

Ons privacybeleid kan gewijzigd worden. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn zullen we ervoor zorgen dat ze op een duidelijke manier gecommuniceerd worden.