Ontzorgen

U kent uw markt tot in detail, u weet welke producten bestsellers kunnen worden en hoe u deze succesvol in de markt zet. Moeilijker wordt het als u denkt aan de elektronica, software en mechanica die deel uitmaakt van uw product, zaken als:

        Hoe besteed ik de ontwikkeling daarvan uit?

        Hoe koop ik scherp in en krijg ik op tijd geleverd?

        Hoe borg ik de kwaliteit en kan ik de goede werking van mijn producten blijven garanderen?

HedoN neemt dit soort zorgen graag van u over zodat uw focus kan liggen op de marketing en de marktintroductie van uw nieuwe product. Ontzorgen in de elektronica noemen we dat.

Wij kunnen voor u het gehele, of een deel van uw nieuwe product ontwikkelen. Wij zijn graag vanaf een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling en we dragen met onze jarenlange ervaring graag bij aan het succes daarvan. Daar stopt onze bijdrage aan uw succes echter niet. HedoN zorgt indien gewenst ook voor de productie van uw (deel)product, de certificering, de reparatie en de technische ondersteuning.

Als uw Technology Partner ontzorgen wij u op het gebied van ontwikkeling, toelevering, kwaliteitscontrole en support. Dat doen we al meer dan 40 jaar.

Onze kennis, informatie en ervaring zijn onze gereedschappen om u te assisteren zodat u, zonder zorgen, altijd over de elektronica voor uw producten kunt beschikken. Dat doen we snel, flexibel en tegen overzichtelijke kosten. Hierin zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk.

Als risicodragende partner (mee-investeren)

Overtuig ons van de potentie van uw productidee, bijvoorbeeld op basis van uw bestaande markten en verkoopkanalen, en we investeren graag met u mee om tot een succesvol product te komen. Partnerschap, intensieve samenwerking en “samen uit, samen thuis” spreken ons aan.

Tegen een vaste prijs

U kunt er ook voor kiezen om ons alleen als ontwikkelaar en producent in de arm te nemen tegen een vaste, vooraf afgesproken prijs voor de ontwikkeling en de verwachte productprijs. Zo heeft u al voor de start van de ontwikkeling uw kosten helder in beeld.

Op regiebasis

Wij ontwikkelen het (deel)product en berekenen u op basis van nacalculatie de uren en “out-of-pocket-kosten” die we daaraan besteden.

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek en ervaar hoe onze aanpak u kan helpen om uw productideeën te realiseren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u interesse in een samenwerking? Aarzel niet en neem contact op!